Œnozym® Thiols

Neohodnoceno

Œnozym® Thiols se používá při alkoholové fermentaci a zvyšuje uvolňování prekurzorů thiolového aroma, jako je 4MSP (zimostráz) a 3SH (citrusové ovoce), a tím nepřímo zvyšuje konverzi kvasinkami na A-3SH (tropické ovoce).

Varianta:
797 Kč 4 593 Kč 2 110 Kč od 797 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 277/100 277/1 K 277/250 Zvolte variantu
Œnozym® Thiols
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Œnozym® Thiols se používá při alkoholové fermentaci a zvyšuje uvolňování prekurzorů thiolového aroma, jako je 4MSP (zimostráz) a 3SH (citrusové ovoce), a tím nepřímo zvyšuje konverzi kvasinkami na A-3SH (tropické ovoce).

Přidaný během zrání nebo několik týdnů před plněním do lahví pomůže Œnozym® Thiols uvolnit prekurzory thiolů (4MSP a 3SH), které jsou již ve víně přítomny (které, pokud jsou ve stavu prekurzoru spojené s cysteinem nebo glutathionem, jsou neoxidovatelné sloučeniny). Konverze na A3SH kvasinkami je v tomto případě nemožná.

• Uvolnění thiolových prekurzorů na thioly (zvýšit % konverze)
• V závislosti na okamžiku použití možnost modulace finálního aromatického profilu vín

Œnozym® Thiols pomáhá zvýšit thiolovou aromatickou intenzitu vína a prodloužit životnost aroma.

Œnozym® Thiols lze také přidávat do vín těsně před lahvováním, čímž se snižuje riziko ztrát oxidací.

Dávkování: 4-6 ml/hl

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola