Antioxidační tanin určený pro výrobu červených vín. Aplikací tohoto taninu se velmi zpomalí aktivita enzymu lakázy, který způsobuje oxidaci (vyskytuje se v houbách a bakteriích).
Vysoce kvalitní čistý hrachový proteinový přípravek pro čiření moštů a vín (bílých a červených vín). Umožňuje čiření, stabilizaci a zlepšuje organoleptické vlastnosti.
Urychlí zrání vína a zvýší jeho kvalitu. Urychlete zrání červených či bílých vín a podtrhněte jejich aroma s VinoTaste Pro. Tento enzym, od společnosti Novozyme, zvýrazní...
GreenFine® Nature je přírodní přípravek bez alergenů a dobrá alternativa k PVPP. Může být použit k čiření, stabilizaci a ke zlepšení organoleptických vlastností moštů a vín...
Bílý krystalický prášek s mírným zápachem po oxidu siřičitém. Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo.
GreenFine® Rosé je bezalergenní přípravek pro preventivní a léčebnou úpravu bílých a růžových moštů, které vykazují oxidaci, hořkost nebo rostlinný charakter.