Nastavení
NaturSoft je přípravek z neaktivních kvasinek bohatý na polysacharidy. Jedná se o přírodní produkt, použitý v procesu kvašení.
Macerační enzym - Koncentrovaná polygalakturonáza bez cinnamoil-esterázové aktivity určená především k maceraci rmutu.
Specifická výživa pro mléčné bakterie zajišťující optimální průběh malolaktické fermentace.
Tanin Gallique à ľalcool antioxodační tanin, je určený pro aplikaci při vinifikaci do moštu a nebo vína. Vysoce zpomaluje aktivitu enzymu lakázy, který způsobuje...
Odkalovací enzym. Koncentrovaná pektináza bez cinnamoil-esterázové aktivity.
Inaktivované kvasinky bohaté na ergosteroly a aminokyseliny podporující tvorbu fermentačních esterů.
Vinoprotect® (CMC) je celulózová guma určená ke stabilizaci vinanu draselného proti riziku srážení v tichých nebo šumivých vínech.
Enzym zlepšující extrakci barvy, chutě a vůně ve vysoce kvalitních červených vínech.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae schopná snižovat obsah alkoholu ve vínech.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae cíleně vybraná pro vinifikaci odrůdy Chardonnay.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae podporující výraznou plnost v ústech.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae vhodná pro výrobu strukturovaných červených vín.
Nacházíte se na straně 2 z 7.