Gélatine Spéciale vins fins
Neohodnoceno
Gélatine Spéciale Vins Fins je želatina určená k čiření červených, bílých a růžových vín.
Detailní popis produktu
Velmi čistá, relativně nehydrolyzovaná želatina. Je velmi vhodná pro čiření a stabilizaci červených, bílých a růžových vín. Je obzvláště šetrná a lze ji použít k odstranění svíravých taninů, a tím ke zlepšení fenolického profilu vína.
Dávkování:
Strukturované červené víno: 60 -100 ml/hL. Lehké červené víno: 40 - 80 ml/hL. Bílé a růžové víno: 30 - 70 ml/hL.
Příprava:
Aplikujte postupně a ujistěte se, že je dobře homogenizován. Používejte čistý nebo v kombinaci s taniny, siličitým solem nebo bentonitem.
Technický list:
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář