KillBrett®
Čistý chitosan houbového původu pro mikrobiologickou stabilizaci vín. KillBrett® je jednoduché a účinné řešení pro vinaře pro kontrolu mikroorganismů, jako je Brettanomyces.
Detailní popis produktu
Killbrett je 100% chitosan (Aspergillus niger) v práškové podobě určený pro mikrobiologickou stabilizaci vín, což je prokázáno snížením mikrobiální zátěže (kvasinek a bakterií). Killbrett je jednoduchým a efektivním řešením pro redukci nežádoucích mikroorganismů a to především Brettanomyces a mléčných bakterií. Killbrett je přírodní neživočišný produkt, efektivní už od 4g/hl. Je možné i preventivní použítí (má vliv na inhibici růstové fáze Brettanomyces).
Dávkování: 2-10 g/hl
Redukce Brettanomyces až 10g/hl
Použití: Použít během zrání (po alkoholické a malolaktické fermentaci). Rozpustit v 5-ti násobku vody nebo vína. Aplikovat do vína a homogenizovat. Po 10 dnech stočit.
Technický list:
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.