LA Arom

Neohodnoceno

Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností tvořit estery. 

Varianta:
149 Kč 650 Kč od 149 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 214/100 214/500 Zvolte variantu
LA Arom
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

LA Arom

Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae vybraná speciálně pro výrobu ovocných bílých a růžových vín. Kvasinka se rychle implementuje a je odolná vůči obtížným podmínkám kvašení (nízký obsah YAN, zákal < 100 NTU, nízká teplota). Díky těmto vlastnostem je uzpůsobená pro produkci fermentačních esterů, ale podporuje také odrůdové aroma. Kvasinka produkuje nízké množství těkavých kyselin a H2S, čímž zachovává čistý aromatický profil. Vhodná volba chceme-li víno s intenzivním aromatickým projevem, ale mošt má nízký obsah YAN.

Nároky na výživu: nízké

Dávkování: 20-30 g/hl

Použití s OenoStim: Rozmíchejte OenoStim (30 g/hl) ve 20násobku své hmotnosti teplé vody (37 °C). Míchejte, dokud nezískáte homogenní suspenzi bez hrudek. Poté přidejte Excellence FTH (20-30 g/hl), jemně zamíchejte a počkejte 20 minut. Následně přidejte stejný objem moštu z nádrže, kterou chcete kvasinkami inokulovat. Tuto operaci opakujte, dokud rozdíl mezi startovací kulturou kvasinek a moštem v nádrži nebude menší než 10 °C. Tento krok by měl trvat 10 až 20 minut. Nakonec přidejte startovací kulturu kvasinek do nádrže a promíchejte.

Skladování: Skladujte v původním obalu, v chladném a suchém prostředí. Spotřebujte dle data spotřeby, po otevření ihned.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola