Manno’Sense®

Neohodnoceno
Mannoproteiny z buněčných stěn kvasinek Saccharomyces cerevisiae,
bohaté na sapidové peptidy, které přispívají ke koloidní stabilitě.
Varianta:
14 012 Kč 3 049 Kč od 3 049 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 397/5 K 397/1 K Zvolte variantu
Manno’Sense®
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Manno’Sense® se vyrábí z vysoce purifikovaných mannoproteinů, které byly speciálně vybrány pro zlepšení koloidní stability
(pro stabilitu vinanu). Mannoproteiny se uvolňují během autolýzy kvasinek a hrají důležitou roli ve vnímání kulatosti a
cukernatosti suchých vín. Manno’Sense® je v tekuté formě a je okamžitě použitelný, respektuje čerstvost a ovocnost vína.
Díky tomu je Manno’Sense® přírodním řešením pro zlepšení organoleptických vlastností bílých, růžových a červených vín: • Zvyšuje kulatost a cukernatost • Vnáší rovnováhu a svěžest na patro • Zlepšuje délku aroma • Podílí se na stabilitě vinanu ve víně
Dávkování: Červené víno 25-100 ml/hl. Bílé a rosé víno 50 -100 ml/hl.

Použití:
Požadované množství přípravku aplikujte za stálého míchání přímo do vína.

Technický list:
FT_EN_MANNO_SENSE

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola