Manno’Sense®
Neohodnoceno
Mannoproteiny z buněčných stěn kvasinek Saccharomyces cerevisiae,
bohaté na sapidové peptidy, které přispívají ke koloidní stabilitě.
Detailní popis produktu
Manno’Sense® se vyrábí z vysoce purifikovaných mannoproteinů, které byly speciálně vybrány pro zlepšení koloidní stability
(pro stabilitu vinanu). Mannoproteiny se uvolňují během autolýzy kvasinek a hrají důležitou roli ve vnímání kulatosti a
cukernatosti suchých vín. Manno’Sense® je v tekuté formě a je okamžitě použitelný, respektuje čerstvost a ovocnost vína.
Díky tomu je Manno’Sense® přírodním řešením pro zlepšení organoleptických vlastností bílých, růžových a červených vín:
• Zvyšuje kulatost a cukernatost
• Vnáší rovnováhu a svěžest na patro
• Zlepšuje délku aroma
• Podílí se na stabilitě vinanu ve víně
Dávkování: Červené víno 25-100 ml/hl. Bílé a rosé víno 50 -100 ml/hl.
Použití:
Požadované množství přípravku aplikujte za stálého míchání přímo do vína.
Technický list:
FT_EN_MANNO_SENSE
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář