Natur’Soft®
NaturSoft je přípravek z neaktivních kvasinek bohatý na polysacharidy. Jedná se o přírodní produkt, použitý v procesu kvašení.
Detailní popis produktu
NaturSoft je přípravek z neaktivních kvasinek bohatý na polysacharidy. Jedná se o přírodní produkt, použitý v procesu kvašení. Zvyšuje stabilitu fenolických sloučenin, snižuje obsah tříslovin a podporuje aromatický potenciál u červených vín. Použitím během kvašení červených vín zajišťuje zvýšenou antioxidační ochranu. Na konci kvašení je víno plnější a má intenzivnější aromatický profil.
Dávkování: Přimíchejte ze začátku kvašení rmutu ve stadiu rmutu/moštu. 30g/hl
Příprava: Rozpusťte celkové množství NaturSoft v 10-ti násobku vody. Dobře promíchejte a poté přidejte do celého objemu.
Skladování: Skladujte v suchém a chladném prostředí. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.