OptiFine®
OptiFine je 100% přírodní složení, které působí synergicky s jemnými kalovými kaly nebo je jejich náhradou pro optimalizaci kvality vína během zrání.
Detailní popis produktu
Přípravek z inaktivovaných kvasinek v kombinaci s rostlinnými proteiny (hrášek).
OptiFine® kombinuje deriváty kvasinek a rostlinné proteiny (hrášek) pro optimalizaci kvality vína.
Jeho působení pomáhá:
• Vyvážit víno tím, že přispívá k objemu, komplexnosti a aromatické perzistenci.
• Zlepšit barevnou stabilitu.
• Chránit před předčasnou oxidací a zvyšovat potenciál zrání.
• Optimalizovat čiření usnadněním čiření a snížením sedimentů.
Doporučujeme používat od začátku procesu zrání pro postupný účinek na vyváženost a aromatický projev.
Díky inovativnímu složení OptiFine® zjemňuje.
Dávkování:
Bílé a růžové víno: 20 až 30 g/hl
Červené víno: 30-50g/hl
Rozpusťte OptiFine® ve vodě v 5 až 10násobku jeho hmotnosti. Po zapracování homogenizujte přečerpáváním v případě tanků nebo mícháním v případě sudů. Významné výsledky se dostaví po 6 týdnech ošetření s týdenní homogenizací (mícháním), optimální účinnost se dostaví po 3 až 4 měsících kontaktu a pravidelného míchání. Po dokončení ošetření se víno stočte.
Technický list:
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.