Ovoidní betonový vinifikátor
Eggoist wineegg High-Tech verze Betonové vejce. Umění zlatého řezu v designu a
kompozici.
Detailní popis produktu
Přírodní beton používaný k výrobě vajec Eggoist je mikroporézní, což umožňuje
mikrooxygenaci vína. Dýchají a dokážou absorbovat tepelný šok. To znamená, že jakékoli
zvýšení teploty vína je postupné. Vany nemají žádný úhel, který vytváří vír poskytující
přirozený pohyb tekutiny, čímž zajišťuje neustálý pohyb vína. Tyto kádě jsou vytvořeny
speciálně pro náročného vinaře, který se zajímá o biodynamiku a energii tekutin.
Betonový vinifikátor ve tvaru vejce může být použita jako doplněk k jakémukoli sudu, stejně
jako každý ročník může být celý vytvořen ve „vajíčku“, aby se lépe zachovala ovocnost a
svěžest. Vůně se rozvíjejí optimálním způsobem a vzhledem k vírovému pohybu není nutné
žádné míchání.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.