Polygom
Neohodnoceno
Receptura vyrobená ze směsi arabských gum, vybraných z akácií Acacia verek a Acacia seyal.
Polygom přispívá ke koloidní struktuře vín, kterým dodává stabilitu a zároveň zlepšuje vyváženost vín.
Detailní popis produktu
Účinek gumy silně koreluje s její strukturou a botanickým druhem, ze kterého pochází, buď Acacia verek (stabilizující) nebo
Acacia seyal (kulatost). Polygom je směs gum z těchto dvou druhů. Spojuje stabilitu a zlepšuje vyváženost vín.
Tato arabská guma má na vína „koloidní ochranný“ účinek, který podporuje:
• Stabilitu barevných látek
• Prevenci kovových nebo proteinových zákalů
• Zvýšenou účinnost dalších stabilizátorů, jako je kyselina metavinná
Dávkování: 50 - 130 ml/hl
100 ml/hl zvýší oxid siřičitý ve víně o 2 mg/l
Použití:
Požadované množství přípravku aplikujte za stálého míchání přímo do vína.
Technický list:
FT_EN_POLYGOM
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář