Pro Tanin R®
Antioxidační tanin určený pro výrobu červených vín. Aplikací tohoto taninu se velmi zpomalí aktivita enzymu lakázy, který způsobuje oxidaci (vyskytuje se v houbách a bakteriích).
Detailní popis produktu
Speciální přípravek s proantokyanidovými taniny pro červená vína. Pro Tanin R® zlepšuje barevnou stabilitu a posiluje antioxidační účinky,
díky čemuž je víno stabilnější v průběhu času.
Pro Tanin R přispívá k vyšší tvorbě antokyanů, je určený pro aplikaci při vinifikaci do moštu a vína. Aplikací tohoto taninu se velmi zpomalí aktivita enzymu lakázy, který způsobuje oxidaci (vyskytuje se v houbách a bakteriích). Jeho antioxidační role je střední. Reaktivita s proteiny je vysoká, čímž usnadnění čiření.
Tanin stabilizuje středně barvu. Aplikace je doporučena v době plnění nádrží. Tanin je určen pro červená vína.
Dávkování: na zdravé hrozny je 10-30 g/hl a na napadené hrozny je 30-80 g/hl.
Použití:
Rozpusťte celkové množství taninu v 10-ti násobku vody. Poté aplikujte tento roztok přímo do nádoby se rmutem nebo mlýnku.
Technický list:
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.