Softan® Sweetness
Softan® Sweetness přispívá ke stabilizaci barvy a dodává vínu měkkou a kulatou strukturu díky unikátnímu výrobnímu procesu ze 100% rostlinného původu.
Detailní popis produktu
Přípravek vyrobený z taninů extrahovaných z dubu a proantokyanidových taninů, vázaných na rostlinné polysacharidy.
Softan® Sweetness pomáhá stabilizovat barvu a dodává vínu lehkou, jemnou a měkkou tříslovinovou strukturu, která zdůrazňuje jeho vlastní charakter, včetně vyváženosti, kulatosti a komplexních ovocných tónů.
Softan® Sweetness se doporučuje pro všechny druhy vín. U vysoce kvalitních vín podporuje kvalitu vína a zdůrazňuje jeho svěžest a kulatost. U vín střední třídy dodává komplexnost a výrazně zlepšuje strukturu na patře a aroma.
Dávkování: 1-3g/hl bílá a růžová vína, 10-40g/hl červená vína
Použití:
Rozpusťte v desetinásobku množství vína nebo vody a poté přidejte do tanku během přečerpávání, aby se dosáhlo dokonalé homogenizace. Softan® Sweetness by se měl používat během zrání, před posledním krokem filtrace. Dřívější přidání je vhodné pro dosažení lepšího efektu stabilizace barvy.
Technický list:
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.