Tanin gallique à l'alcool

Neohodnoceno

Tanin Gallique à ľalcool antioxodační tanin, je určený pro aplikaci při vinifikaci do moštu a nebo vína. Vysoce zpomaluje aktivitu enzymu lakázy, který způsobuje oxidaci (vyskytuje se v houbách a bakteriích) a jeho antioxidační schopnost je též vysoká. 

Varianta:
169 Kč 1 204 Kč od 169 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 286/100 286/1 K Zvolte variantu
Tanin gallique à l'alcool
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Práškový galický tanin, který se používá pro bílý a růžový mošt nebo vína.
 
Tanin Gallique à ľalcool je vysoce vyčištěný taninový extrakt z kaštanu, s fyzikálně-chemickými vlastnostmi, které jsou přizpůsobeny
k výrobě bílého a růžového moštu.
• Inhibuje přírodní oxidační enzymy (lakázu, polyfenol oxidázy), účinnější než SO2.
• Sráží některé nestabilní proteiny, stejně jako bentonit, ale bez ztráty aroma.
• Zlepšuje čirost vína.
 
Dávkování: 3 - 15 g/hL
 
Použití:
Rozpusťte celkové množství taninu v 10-ti násobku vody, moštu nebo víně. Poté aplikujte tento roztok přímo do nádoby se rmutem, mlýnku nebo lisu. 
 
Technický list:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola