Tanin gallique à l'alcool
Neohodnoceno
Tanin Gallique à ľalcool antioxodační tanin, je určený pro aplikaci při vinifikaci do moštu a nebo vína. Vysoce zpomaluje aktivitu enzymu lakázy, který způsobuje oxidaci (vyskytuje se v houbách a bakteriích) a jeho antioxidační schopnost je též vysoká.
Detailní popis produktu
Práškový galický tanin, který se používá pro bílý a růžový mošt nebo vína.
Tanin Gallique à ľalcool je vysoce vyčištěný taninový extrakt z kaštanu, s fyzikálně-chemickými vlastnostmi, které jsou přizpůsobeny
k výrobě bílého a růžového moštu.
• Inhibuje přírodní oxidační enzymy (lakázu, polyfenol oxidázy), účinnější než SO2.
• Sráží některé nestabilní proteiny, stejně jako bentonit, ale bez ztráty aroma.
• Zlepšuje čirost vína.
Dávkování: 3 - 15 g/hL
Použití:
Rozpusťte celkové množství taninu v 10-ti násobku vody, moštu nebo víně. Poté aplikujte tento roztok přímo do nádoby se rmutem, mlýnku nebo lisu.
Rozpusťte celkové množství taninu v 10-ti násobku vody, moštu nebo víně. Poté aplikujte tento roztok přímo do nádoby se rmutem, mlýnku nebo lisu.
Technický list:
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář