VinoTaste® Pro

Neohodnoceno

Urychlí zrání vína a zvýší jeho kvalitu. Urychlete zrání červených či bílých vín a podtrhněte jejich aroma s VinoTaste Pro. Tento enzym, od společnosti Novozyme, zvýrazní kulatost vína díky svým specifickým vlastnostem a také zlepší odkalování mladých vín.

Varianta:
1 358 Kč 130 Kč od 130 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 283/250 283/100 Zvolte variantu
VinoTaste® Pro
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Urychlí zrání vína a zvýší jeho kvalitu. Urychlete zrání červených či bílých vín a podtrhněte jejich aroma s VinoTaste Pro. Tento enzym, od společnosti Novozyme, zvýrazní kulatost vína díky svým specifickým vlastnostem a také zlepší odkalování mladých vín.

Výhody:
Zrychluje odkalování a zrání vína po alkoholovém kvašení

1. Zajistěte vašemu mladému vínu rychlé odkalování s VinoTaste Pro a to hned po alkoholovém kvašení. Doba odkalování se zkrátí díky hydrolýze polysacharidů.
2. VinoTaste Pro snižuje dobu zrání vína téměř o 20 % přitom navíc stabilizuje barvu vína a zlepšuje jeho kvalitu. Enzym neobsahuje cinamyl esterázy (FCE).

Zlepšuje celkový aromatický profil vína
Rozšiřte aromatický profil vína a podtrhněte jeho kulatost s enzymem Vino Taste Pro. Tento enzym zlepšuje přirozenou schopnost filtrace vína až o 200 % a snižuje během filtrace nutnost použití mechanické síly, která může uškodit
 aromatickému profilu vína. Technické parametry:
VinoTaste Pro se přidává do vína na konci alkoholového kvašení nebo po stáčení u červených vín. U bílých vín se přípravek aplikuje na začátku zrání sur lies.

U bílých vín zrajících v nerezových tancích, je VinoTaste Pro přidáván při stáčení a před malolaktickou fermentací. Při zrání v dřevěných sudech je VinoTaste pro přidáván na konci fermentace těsně pod povrch.
U bílých a růžových vín, zrajících sur lies fines, VinoTaste Pro je přidáván do sudu na konci 
alkoholového kvašení. Doba působení:
Enzyme je aktivní od přidání do vína.

Dávkování:
6 g/
hl pro bílá a růžová vína
10 g
/hl pro červená vína z důvodu zvýšeného obsahu polyfenolů.

Teplota:
VinoTaste Pro je aktivní mezi 5 a 60°C. Včasné přidání do mladého vína zvyšuje účinnost enzymu.

pH:
VinoTaste Pro je aktivní při jakémkoliv pH vína (pH 2,9 - 4,0).

Technický list:

FC_EN_VINOTASTE_PRO (1)

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola