Nastavení
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae pro sekundární fermentaci šumivých vín. V případě nechtěného zastavení kvašení lze použít i pro refermentaci.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae vhodná pro výrobu svěžích ovocných červených vín.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností odhalovat volatilní thioly.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností produkovat vysoké množství esterů a některé thioly.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae produkující nízké množství sloučenin maskujících aroma a zároveň vysoké množství esterů.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností tvořit velké množství různých esterů.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností produkovat thioly, částečně estery.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae vyvinutá pro výrobu špičkových červených vín.
Antioxidační produkt složený z inaktivovaných kvasinek přirozeně bohatých na glutathion.
Bentosol Protect je přírodní bentonit sodný pro čiření a stabilizaci bílkovin moštů a bílých růžových vín s ohledem na jejich aromatickou kvalitu.
OENOZYM® FW je enzymatický přípravek, jenž se významně podílí na odkalování bílých a růžových vín. Navíc zhodnotí jejich aromatický potenciál uvolňováním odrůdového aroma.
Gélatine Spéciale Vins Fins je želatina určená k čiření červených, bílých a růžových vín.
Nacházíte se na straně 3 z 7.