Nastavení
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností tvořit estery.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae schopná snižovat obsah alkoholu ve vínech.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae cíleně vybraná pro vinifikaci odrůdy Chardonnay.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae podporující výraznou plnost v ústech.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae vhodná pro výrobu strukturovaných červených vín.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae pro sekundární fermentaci šumivých vín. V případě nechtěného zastavení kvašení lze použít i pro refermentaci.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae vhodná pro výrobu svěžích ovocných červených vín.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností odhalovat volatilní thioly.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností produkovat vysoké množství esterů a některé thioly.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae produkující nízké množství sloučenin maskujících aroma a zároveň vysoké množství esterů.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností tvořit velké množství různých esterů.
Kvasinka druhu Saccharomyces cerevisiae se schopností produkovat thioly, částečně estery.
Nacházíte se na straně 1 z 2.