Antioxidační tanin určený pro výrobu červených vín. Aplikací tohoto taninu se velmi zpomalí aktivita enzymu lakázy, který způsobuje oxidaci (vyskytuje se v houbách a bakteriích).
Tanin Gallique à ľalcool antioxodační tanin, je určený pro aplikaci při vinifikaci do moštu a nebo vína. Vysoce zpomaluje aktivitu enzymu lakázy, který způsobuje...
Vinitan Advance® pomáhá zajistit trvalou barevnou stabilitu a chrání před předčasnou ztrátou barvy (stabilizace taniny a antokyany). Harmonizuje víno, zdůrazňuje ovocný...
Tan&Sense® Volume je vysoce kvalitní ellagitannin používaný ke zvýšení objemu vín, zlepšení aromatické délky a posílení struktury bílých, růžových a červených vín. Dodává...
Softan® Finition přispívá k zaoblení a harmonizuje strukturu v ústech díky svému specifickému složení. Pomáhá odhalit aromatiku a dodává vínům kulatost a plnost.
Tan&Sense® Origin lze použít k řízení redoxního potenciálu vín a zároveň respektovat jejich vyváženost a ovocnost. Zvyšuje svěží tóny, vanilku, charakter crème brûlée a...